Jumaat, 29 Oktober 2010

-_-


jelos nyer....aku pg laa bei air kat cafe...ader budak gap nieh pown beli air sekali...erm...dah laa beli air agak bnyak laa jugak...pas tuh heboh jerk cakap bahase german kat citu..taw laa awk tuh nak fly pergi german  ...tp jgn laa menunjuk..saya jelos taw..lau boleh nak jerk cakap macam tuh kat budah tuh..."aku jelos taw korang nak fly pergi german gak MySpace..."ahahhahaha....nasib baek x boleh jerk..ahahhaha

Khamis, 28 Oktober 2010

yeah

my another blog..

jgn laa korang terperanjat yek..korang view blog aku yang lagi satu..tp biler aku balas kunjungan aku letak link blog neih palk..hehehe...sajer jerk suker2..nak promosi blog kau yang aku baru buat...blog lamer masih aku x luper kan..tp korang pown jgn laa luper nk view blog aku yg lagi 1 neih yekk..ehehhe...


Rabu, 27 Oktober 2010

prasaan

what the hack laa....o my god...help me!!!!.....what is my problem der...its rally hard to foret him...did you know...why ha????....setiap kali bkk page dye aty mesti berdebar2...x samer perasan mase bkk page "orang laen".....whey ko paham x???aku susah nak luper kan ko laa...MySpace

lagu


video

hahaha lagu yang akan mnyebab kan aku teringat kan pada si dia...oh my god...

Isnin, 25 Oktober 2010

benci!!!

ye mmg aku dah ader couple...mgg dah ade...someone yang sayang kan aku...tp...kenape aku rase macam neih...perasan nieh perasan yg paling hampeh yang aku x suker....kenape?????...dye dah ader orang laen laaa...kenaper ko masih harap kan dyer lagi...dyer dah bersamer semula dah...aper lagi yang ko nak...ko dah ader orang yang sayang kan ko....ko patut nyer bersyukur...ko bukan untuk dyer...dan dyer bukan untok ko...so plzzzz.....forget about him.....aku x nak ingta dyer lagi...MySpace

Ahad, 24 Oktober 2010

sedih...

belon yang dah lamer aku impikan dah pecah..waaaa.....sedih giler...dah lamer aku nak kan belon tuh..tp pecah.,..nieh sumer pa aim nyer pasal laa....hampeh betol laa...bengang giler aku....ko ciap laa pa aim...aku nak ko beli balik belon tuh tok aku...waaaaaMySpace

spyderman aku...aku nak balik..

Rabu, 20 Oktober 2010

mo0d today...

bengang laa ary nieh...aper salah aku...ary yagn sedih mggu nieh....waaaa...MySpace