Jumaat, 12 November 2010

hurrmmmm....

td kner berlakon..hahahhaa....klaka giler...aku jadi isteri kepada pa aim...hahahah...macam hampeh jerk...
A : abg den x kiro den nak balik kampg den jugak...
P : naper plak nak balik kmpg awk..bukan kerdepavali ary tuh dah sambut balik kat kmpg awk...
A : apo plak..alaaa sotakat cuti sehari baek x payah..alaa..abg den x kiro...den nak balik kmpg eden nak balik kmpg den jgk..

sedikit sebanyak dialod yg digunakan..hahaha..so funny but tu yg kiter akan ingat..right...haahaha..ader2 jerk sir nieh kan...


dammm serius rindu kamu..sumpah x tipu..
plz masej me just once....

Rabu, 10 November 2010

pelik

korang nak taw x ayat pelik yang aku ngan member2 aku guner...kekadang korang dengar mmg pelik..tp tu laa hakihat nyer,,hahahaha...nak baut macam menr kan..dah terbiase plak...hahahah....ok jom zom...



kapal terbang = ikan jerung


jentolak = kete galo @ kete keh


sengal = lengas

telur tembelang = telo mela

sifu = siput

MySpace

stuck

dgar macam tajok lagu jerk kan..yup mmg tajok lagu pow...erm td smbil wat assgmnt smbil tuh dgr laa algu..than dgr laa plak lagu STUCK..penyanyi..stacie orrico...erm...I HATE YOU BUT I LOVE YOU...x suker neyr..ye mmg skng aku rase bnci giler kat dyer..but at the same time aku masih lagi harap kan dyer...yup aku harap dyer kol aku macam dulu...dyer chat ngan aku macam duu..segala2 macam dulu..tp sumer tuh mimpi jerk..MySpace..

Selasa, 9 November 2010

lelaki jambu maen cubit2

tajok macam lucah jerk kan..hahahha...hampeh tol kan...semalam aku pg kelas...kelas math...kol 8.30 smpai kol 10.30...dah tuh kami study2 kat kelas yang dah x macam kelas...ader laa member aku sorang neih...maybe disebab kan time tu dah malam kot...so dyer owng pown naek ******* laaa kot..ahahahaha...MySpace...masalah yg timbul....dyer owng maen cubit2 kat tempat yang x sepatut nyer lak tuh..hahahhaa....sengal alam tuh mamat nieh...eee geli aku...ohtidakdotcom tol laaa....

Jumaat, 29 Oktober 2010

-_-


jelos nyer....aku pg laa bei air kat cafe...ader budak gap nieh pown beli air sekali...erm...dah laa beli air agak bnyak laa jugak...pas tuh heboh jerk cakap bahase german kat citu..taw laa awk tuh nak fly pergi german  ...tp jgn laa menunjuk..saya jelos taw..lau boleh nak jerk cakap macam tuh kat budah tuh..."aku jelos taw korang nak fly pergi german gak MySpace..."ahahhahaha....nasib baek x boleh jerk..ahahhaha

Khamis, 28 Oktober 2010

yeah

my another blog..

jgn laa korang terperanjat yek..korang view blog aku yang lagi satu..tp biler aku balas kunjungan aku letak link blog neih palk..hehehe...sajer jerk suker2..nak promosi blog kau yang aku baru buat...blog lamer masih aku x luper kan..tp korang pown jgn laa luper nk view blog aku yg lagi 1 neih yekk..ehehhe...


Rabu, 27 Oktober 2010

prasaan

what the hack laa....o my god...help me!!!!.....what is my problem der...its rally hard to foret him...did you know...why ha????....setiap kali bkk page dye aty mesti berdebar2...x samer perasan mase bkk page "orang laen".....whey ko paham x???aku susah nak luper kan ko laa...MySpace

lagu


video

hahaha lagu yang akan mnyebab kan aku teringat kan pada si dia...oh my god...

Isnin, 25 Oktober 2010

benci!!!

ye mmg aku dah ader couple...mgg dah ade...someone yang sayang kan aku...tp...kenape aku rase macam neih...perasan nieh perasan yg paling hampeh yang aku x suker....kenape?????...dye dah ader orang laen laaa...kenaper ko masih harap kan dyer lagi...dyer dah bersamer semula dah...aper lagi yang ko nak...ko dah ader orang yang sayang kan ko....ko patut nyer bersyukur...ko bukan untuk dyer...dan dyer bukan untok ko...so plzzzz.....forget about him.....aku x nak ingta dyer lagi...MySpace

Ahad, 24 Oktober 2010

sedih...

belon yang dah lamer aku impikan dah pecah..waaaa.....sedih giler...dah lamer aku nak kan belon tuh..tp pecah.,..nieh sumer pa aim nyer pasal laa....hampeh betol laa...bengang giler aku....ko ciap laa pa aim...aku nak ko beli balik belon tuh tok aku...waaaaaMySpace

spyderman aku...aku nak balik..

Rabu, 20 Oktober 2010

mo0d today...

bengang laa ary nieh...aper salah aku...ary yagn sedih mggu nieh....waaaa...MySpace